Traveler Notebooks

Nya Travelersnotebooks på ingång!

Nu är våren på väg och vi hittar snart ut på stränder och kafèer. Då är det perfekt att ha något med sig att skriva i .

Jag måste  få berätta för er om min nya travelersnotebook, Harlequin  i storleken  A5 .Harlequin föddes genom att en av mina kunder ville ha en  travelersnotebook i A5 storlek och hon hade bråttom och sade “jag tar det läder du har hemma” då svarade jag “då får det bli en överraskning” och det gick hon med på utan någon tvekan.Idag är jag så glad att hon gjorde det för det var då Harlequin föddes.Han är en stor travelersnotebook i A5 han har ett läder som är cirka 2 mm ,ofärgad och blek låg han där och väntade på att något skulle hända, och det gjorde det.Jag använde en mörkbrun läder färg och började att jobba med lädret.Resultatet blev Harlequin!

Jag har en länk här under där ni kanske kan  få lite inspiration 🙂 att använda era travelersnotebooks.

MyLifeMits

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *