Anteckningsböcker,  Traveler Notebooks

Varför jag började att göra egna Travelers Notebooks och dotted anteckningsböcker

The world is a book and those who do not travel read only one page.
St Augustine

 

Hejsan igen!
Mycket händer i mitt liv nu och allt är precis som det ska vara!

Jag studerar,  jobbar med mitt vanliga jobb och sen har jag  öppnat en shop/blogg här.

Livet är som sagt lite hektiskt just nu men det är bara intressant.
Jag tänkte att jag skulle berätta lite om vägen fram till att öppna denna shop i Sverige.
Allt började med att jag hade en dator och ett skrivbord fyllt med post -it lappar och andra små, stora uppklistrade papper.
Allt detta för att komma ihåg 🙂
En dag för snart ett år  sedan fick det vara nog, nu måste det till en förändring.Jag började som vanligt att söka över internet, fanns det något intressant som skulle kunna hjälpa mig med mitt dilemma?
Efter en hel del sökande och efter många You Tube klipp så fastnade jag för något. Travelers Notebooks.
Jag älskade hur de såg ut och jag tyckte om känslan de gav mig,  en känsla av något genuint, och tänk allt vackert man kunde skapa i dem, collections, listor, to-dos och små teckningar och vackra headers.!
Kreativiteten flödade, en skinn Travelers Notebook ville jag ha, en sådan skulle kunna följa mig på mina resor och äventyr i vardagen och den  skulle bara bli vackrare med åren, ju mer jag använde den, desto vackrare skulle den bli, det tilltalade mig.
Nu började jag  letandet efter en Travelers Notebook, men jag kom snart fram till att skulle jag ha en så fick jag köpa den från utlandet, men då skulle det bli dyrt, med frakt och allt.
Tankarna började att snurra igen, jag kanske skulle kunna  göra en egen?
Sagt och gjort, jag lärde mig mer om Travelers Notebooks och sen började jag att göra en egen. Snart var de två första klara.Nåja, det tog sin tid att göra dem och stark i nyporna det behövde man vara ,men när de två första  Travelers Notebooksen var klara då var jag glad och jag kände direkt att det här ville jag fortsätta med! Det var så kul!

Nu när mina TN:S var klara så behövde jag anteckningsböcker att ha i dem också, de gick naturligtvis inte heller att få tag på i Sverige, även fast jag sökte med både  ljus och lykta.
Sagt och gjort , det måste bli några anteckningsböcker gjorda också.
Om jag hade tyckt om att göra mina TN:S så älskade jag att göra mina anteckningsböcker, jag gjorde dem så att de skulle passa i min  22×11 centimeter stora TN, och jag gjorde blanka sidor, prickiga sidor (dotted), linjerade och rutiga sidor, de första anteckningsböckerna satte jag klammer i ryggen för att fästa bladen med , men sen började jag att sy dem i ryggen istället , och det var då allt föll på plats.Det var så kul att sy anteckningsböckerna.Så nu gjorde jag anteckningsböcker i parti och minut, med en uppsjö av omslag.Omslag med blommor,flamingos, bruna och i ränder och rutor, ja möjligheterna var enorma, bara fantasin kunde sätta stopp på det hela 🙂

Mina tankar om en egen shop tog nu sin början, för det fanns nog fler som jag,  som hade svårt att få tag på Travelers Notebooks och anteckningsböcker till dem, eller bara anteckningsböcker över huvud taget  som har t ex prickiga (dotted) sidor.Jag vet att många använder dem inom Bullet Journaling (det gör jag också ).
Efter mycket jobb med hemsidan för min shop/blogg och många timmar med “propeller hatten” på så var det dags att start upp hela projektet.Min ide med att starta upp shoppen var att alla som bodde i Sverige och som var intresserade av Travelers Notebooks eller Bullet Journaling skulle kunna köpa sina böcker på hemmaplan utan att betala skjortan för frakten. De skulle också ha möjlighet att lättare kunna ha en mer personlig kontakt med den dom köper sina böcker av, ifall man vill ha något special gjort med sina anteckningsböcker eller bara ville fråga om något i största allmänhet.
I dagsläget gör jag även Travelersnotebooks av foamsheets  eller Foamfoxy som jag kallar dem, de är inte alls lika hållbara som min Travelers Notebook i skinn , men då  finns den istället  i en massa härliga färger, grönt,gult,lila och så vidare och du kan köpa flera stycken att ha att välja emellan ifall du har svårt för att bestämma dig 🙂
Jag gör även andra storlekar på anteckningsböckerna efter beställning A5 och A6 t ex.


Om du tycker att det är en bra ide att jag öppnat denna shop för köp av Travelers notebooks och anteckningsböcker i olika storlekar skulle jag bli jätte glad om du ville dela det vidare till dina vänner och bekanta, vi kanske är fler som vill kunna köpa prickiga anteckningsböcker 🙂

Ha det gott tills vi hörs igen ♥

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *