Bullet Jornal,  Okategoriserade,  Traveler Notebooks

Hur använder jag bullet journaling i en travelers notebook,för blogg och business planering?

Hejsan, alla Bujo människor, hoppas att ni alla “lever” med era  bullet journals (som jag har i min TN) 24/7.
Det gör  i alla fall  jag och jag gör det med glädje.
Min travelersnotebook är alltid med mig .
Är jag i affären och handlar så ligger min TN(travelers notebook) i min väska. sitter jag vid datorn så ligger den uppslagen på sidan  “master lista”, där skriver jag ner ALLT som jag ska-vill eller borde göra precis när jag kommer på det (behövs inga post-it lappar längre).
Är jag på ett fik och jobbar så ligger  min TN där och är uppslagen på vilka saker jag skall jobba med (så jag inte blir distraherad 🙂 vilket är lätt att man blir mitt ibland en massa trevliga människor så här i vårvärmen).

Jag har med min TN på alla resor eller utflykter jag gör, ett ord en bild eller en tanke kanske finner sin väg ner i den på plats, men oftast så vill jag bara uppleva det jag gör först och sen skriv om det i min TN när jag kommer hem. Men den är med,  ifall jag får tid över och vill skriva ned något som är viktigt att minnas.
I min TN har jag olika anteckningsböcker för olika saker i mitt liv.
Jag har en anteckningsbok för det som skall handa varje dag, det är där jag använder mig av bullet journaling, det är enkelt och snabbt att använda, det är inte meningen att den dagliga planeringen skall ta tid “ifrån dig” det är meningen att du ska få mer tid över för viktiga saker och att det ska vara ett lätt sätt för dig att organisera din vardag.

Min bujo (bullet journal) ger mig focus och tid över och det genom att vara det enda stället där jag skriver ner allting.Letar jag efter något så finns det i min bujo, inte på en post-it lappar, inte  i köket,  på datorbordet,  i väskan eller  bredvid sängen.Det finns i min bujo, så enkelt och så skönt.

Så gör det till en vana att alltid ha med dig din bujo, skriv ner allt och  kom för alltid ihåg vart allting finns!

Här nedan har jag lagt till några fina videos från you tube om hur du kan börja att använda din bujo om du inte redan har en, eller så kan du få tips om hur du kan strukturera den du redan har för att kanske göra den lite bättre.

Ha det nu så bra tills vi hörs igen ♥

 

Jessica // Pretty Prints & Paper

 

 

Addicted 2 Planning

My Artistic Videos

Jenn Coyle

Jessica // Pretty Prints & Paper

En kommentar

  • Catarina

    Vad föredrar du för anteckningsböcker? Berätta gärna och dela med dig till alla oss andra som håller på med bullet journaling och travelers notebooks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *