Bullet Jornal

Journal supplies -vad jag använder i min bujo.

Att planera och skriva i min bujo är tid för eftertanke och möjligheten att sätta nya mål, både privat och i yrkeslivet.Det är först när jag ser det jag tänker på papper som jag förstår vad jag har tänkt -om du förstår vad jag menar.

Idag är det första maj och snart är våren på väg även här.
Värme och solljus är något vi nordbor saknar, det känns nu efter en lång och mörk vinter .Men som sagt , nu är våren på väg.
Jag har tittat och funderat hur min “vår” bujo ska se ut (you tube är en källa till nya idéer) bloggar från när och fjärran är inte heller att förglömma.
Den som söker den finner även fina bloggar härifrån sverige t ex Dorro planner blogg , gå in där och titta !
För mig är min bujo en kreativ almanacka där mina tankar får plats. I en vanlig kalender finns det en massa text som tar upp nästan all plats och den  låter inte  min kreativitet få tillräckligt med utrymme. Jag vill kunna använda pennor, stämplar, klistermärken, washitejp och andra bilder och dekorationer av alla de slag.I min bujo kan jag det, och lite till .Ibland går jag till överdrift och ibland är den väldigt minimalistisk.Det är så jag fungerar.Hur gör du i den bujo?

Länkar till Stämplar, washtejp och klistermärken:
AnnBri´s Scrapbooking .

BumbleBee Scrapbooking

CiLi in papers

En liten butik,scrap booking &Paper craft

Nedan kan du titta på ett litet You tube clip som visar hur du kan använda dina stämplar .

Ha det nu fantastiskt och var kreativa tills vi hörs nästa gång ♥

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *